Char siu style glazed lonza
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Char siu style glazed lonza

Allergeni:
Glutine
•Soia
•Semi di sesamo

Le box sono confezionate in uno stabilimento che utilizza il sedano.

Tempo totale
DifficoltĂ Facile

Ingredienti

quantitĂ  per porzione

300 g

Lonza Di Maiale

1 pacchetto

Riso Nero Precotto

125 g

Funghi shiitake

250 g

Broccoli

(Potrebbe essere presente Sedano)

1 pacchetto

Salsa Hoisin

(Contiene Glutine, Soia)

1 pacchetto

Salsa di Soia

(Contiene Glutine, Soia)

2 pacchetto

Miele 100% italiano

1 pacchetto

Olio di sesamo

(Contiene Semi di sesamo)

1 pacchetto

Semi Di Sesamo

(Contiene Semi di sesamo Potrebbe essere presente Frutta a guscio, Arachidi, Glutine)

1 pezzo(i)

Peperoncino

Non incluso nella tua consegna

q.b.

Olio d'oliva

q.b.

Sale

q.b.

Pepe

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Valori nutrizionali

Energia633 Kcal
Energia (kJ)2649 kJ
Grassi18.2 g
di cui Acidi Grassi Saturi4.2 g
Carboidrati72.5 g
di cui Zuccheri10.3 g
Fibre8.2 g
Proteine44.4 g
Colesterolo0 mg
Sodio1322.73 mg
Per avere informazioni piĂ¹ complete su ingredienti e allergeni, fate sempre riferimento all'etichetta sui prodotti.

Istruzioni

1

Preheat the oven (180 degrees)

Take the lonza out of the fridge, rub with salt, pepper, oil, place on baking sheet with parchment paper. 

Pre-bake for 30 minutes in the oven when on temperature.

2

In a little bowl, mix hoisin, honey, half the soy.

Cut the broccoli in florets, mix with half the glaze (2 TBSP). 

Slice the shiitake. 

Slice the peperoncino. 

3

Fry shiitake in large non stick frying pan in a lill'oil. till golden brown. ADD TIME 5-6 min

Add the black rice, sesame oil, half the seeds and 2 tablespoons of water. Stir and warm up in 2-3 minutes. + OTHER HALF SOY AND KEEP WARM ON LOW HGEAT TIL SERVE

4

When 30 minutes over, take lonza from the oven. Turn the oven to 200 degrees.

With a spoon, brush half the glaze over the lonza. 

Add broccoli with glaze to the baking sheet. 

Place back in the oven for 10 minutes. 

5

Take the lonza out of the oven again. Now turn in the grill. 

Spoon the remaining glaze over the lonza, shuffle the brocci and place the tray back in the oven. Grill for 5-10 minutes. 

6

Shiitake rice, sliced pork tenderloin, broccoli. 

Sprinkle with chili pepper and sesame seeds.