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Noodles e pollo satay

Noodles e pollo satay

Allergeni:
Cereali contenenti glutine
Arachidi
Soia
Grano (Glutine)

Prodotto in uno stabilimento che utilizza anche uova, latte, pesce, arachidi, sesamo, crostacei, soia, frutta a guscio e grano.

Tempo totale
DifficoltàFacile

Ingredienti

quantità per porzione

250 g

Petto di pollo a fette

1 pacchetto

Udon Noodles

(Contiene: Cereali contenenti glutine)

1 bustina

Burro Di Arachidi

(Contiene: Arachidi)

1 pacchetto

Salsa di Soia

(Contiene: Cereali contenenti glutine, Soia, Grano (Glutine))

1 pezzo(i)

Lime

1 bustina

Pasta di zenzero

1 pezzo(i)

Porro

Non incluso nella tua consegna

Olio d'oliva

Sale

Pepe

Valori nutrizionali

Energia497 Kcal
Energia (kJ)2078 kJ
Grassi10.6 g
di cui Acidi Grassi Saturi2.2 g
Carboidrati54 g
di cui Zuccheri5.3 g
Fibre4.6 g
Proteine45.4 g
Sodio358 mg
Per avere informazioni più complete su ingredienti e allergeni, fate sempre riferimento all'etichetta sui prodotti.

Istruzioni

1

Bring pot with water to a boil for noodles

Heat drizzle of oil in a large pan on medium high heat

Cut the chicken into trips of 1-2 cm wide

Add chicken to the pan and stirfry for 1-2 min 

Add cabbage in, continue cooking for 5-6 minutes with salt & pepper (check if enough for cabbage to cook)

In the meantime: Mix soy with peanut butter till smooth (I used a whisk)

Boil the noodles briefly, drain, add to the strifry (cold water rinse)

Also add 2-3 table spoons (about half) of the sauce to the stirfry, mix everything on high heat for about 1 minute 

Plate and drizzle over the remaining sauce

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